Bazík.cz | inzertní portál pro soukromou inzerci zdarma, bazar pro všechny


Rodinný dům - krásná-kraslice


Vložil(a) BLUESTARS
Datum zveřejnění 21.7.2010 14:18
Kontaktní telefon
Kontaktní e-mail centrala@bluestars-reality.cz
Kategorie Byty na prodej
Okres Sokolov

Cena 1 600 000,00 Kč

Text inzerátu

Menší a útulný domek se nachází v Kraslicích v části Krásná. Sestává z bytu 3+1+koupelna se sprchovým koutem, sklepem s dílnou, kotelnou s novým plynovým kotlem, prádelnou, kterou lze přebudovat na koupelnu a dvěma šatnami.
V 1.NP se nachází menší kuchyně s novou kuchyňskou linkou a sporákem, s menší koupelnou a sprchou, dále velký a prostorný obývací pokoj s jídelní částí a krbem. V celém domě jsou nová plastová okna se žaluziemi. podlahy jsou lamino a dlažba. Ve 2.NP jsou dvě ložnice se dvěma šatnami - komorami a vstup po dřevěném schodišti na půdu. Střecha je nová kanadská šindel, nový kombinovaný kotel, nové radiátory, dveře včetně vchodových. V suterénu je východ na zahradu, dílna, kotelna a prádelna. Na zahradě je pěkný skleník, pergola s posezením a pěkné skalky. Doporučujeme. Vhodné k trvalému bydlení i k rekreaci. Dům se prodává z rodinných důvodů. Rekonstrukce provedeny v roce 2009.

sponzorované odkazy


upravit inzerát

« Byt 2+1 v kraslicích
Družstevní byt 3+1 - sokolov »

Inzerce zdarma
Web Bazik.cz nabízí přehled inzerátů, které zdarma zadávají uživatelé našeho online bazaru. Inzerce je rozdělena do mnoha kategorií, bazar také umožňuje jednoduché vyhledávání inzerátů. Vložení inzerce je snadné - není nutná registrace. I pozdější smazání inzerátu není nic těžkého (provádí se odkazem "upravit inzerát" v detailu inzerce).