Bazík.cz | inzertní portál pro soukromou inzerci zdarma, bazar pro všechny


Prodej bytu 2kk v ov v novostavbě- praha 5 zbraslav


Vložil(a) Monika Hronová
Datum zveřejnění 19.5.2010 15:56
Kontaktní telefon 776344963
Kontaktní e-mail retail.admin@seznam.cz
Kategorie Byty na prodej
Okres Praha 5

Cena 2 790 000,00 Kč

Text inzerátu

Nabízíme k prodeji novostavbu bytu velikosti 2+kk s balkonem, v osobním vlastnictví, o podlahové ploše 46,78 m2, který se nachází v 1. patře třípatrového cihlového domu z roku 2005. Dispozice bytu: obývací pokoj se vstupem na balkon a s kuchyňským koutem - odděleným barovým pultem, ložnice, chodba, koupelna se sprchovým koutem a WC. V kuchyni se nachází moderní kuchyňská linka s vestavěnými spotřebiči.Ostatní vybavení dle dohody. Jako podlahová krytina byly použity: plovoucí podlaha (chodba, obývací pokoj, kuchyňský kout), koberec (ložnice) a dlažba (koupelna). Nová eurookna.K bytu náleží i podzemní garážové stání. Veškerá občanská vybavenost v místě bydliště. Výborná dopravní dostupnost. Nízké poplatky, zaveden internet.Cena je vč. provize pro RK.

Byt se skládá:
chodba – 6,39 m2
koupelna + WC – 4,21 m2
obývací pokoj s k.k. – 19,09 m2
pokoj – 12,45 m2
balkón – 4,64 m2
Doplňující informace:
eurookna
vestavěná skříň
bar s kuchyňskou linkou a spotřebiči (bez lednice)
ostatní vybavení bytu dle dohody (bez pračky)
Společnými částmi domu, které jsou společné vlastníkům všech bytových jednotek, jsou kočárkárna a kryté stanoviště popelnic

sponzorované odkazy


upravit inzerát

« Prodám dr.3+1, lodžie,70m2,ostrava-poruba
Pronájem zděnného bytu 3+kk v hradci králové nerudova ulice »

Inzerce zdarma
Web Bazik.cz nabízí přehled inzerátů, které zdarma zadávají uživatelé našeho online bazaru. Inzerce je rozdělena do mnoha kategorií, bazar také umožňuje jednoduché vyhledávání inzerátů. Vložení inzerce je snadné - není nutná registrace. I pozdější smazání inzerátu není nic těžkého (provádí se odkazem "upravit inzerát" v detailu inzerce).