Bazík.cz | inzertní portál pro soukromou inzerci zdarma, bazar pro všechny


Pronájem prostorného zděnného bytu 3+1 v centru hradce králo


Vložil(a) Daniela Sádecká
Datum zveřejnění 19.5.2010 13:40
Kontaktní telefon 737600500
Kontaktní e-mail retail.admin@seznam.cz
Kategorie Byty na prodej
Okres Hradec Králové

Cena 9 000,00 Kč

Text inzerátu

Pronájem krásného, prostorného bytu 3+1 o celkové výměře 100 m2 v Hradci Králové. Nachází se ve zvýšeném patře ze čtyř zděnného domu. Možnost internetu, vytápění plynové s vlastním plynovým kotlem, elektroinstalace 220V.



Dispozice: Vstupní chodba, koupelna s vanou a odděleným WC, kuchyň s kuchyňskou linkou a sporákem, obytný pokoj, ložnice, obývací pokoj. Podlahy parkety, plovoucí podlaha,lino. Byt je nezařízený vhodný i pro studenty. Majitelka preferuje dlouhodobý pronájem a požaduje vratnou kauci jedno měsíční nájemné. Nájem činí 9 000,- bez energií. Byt je s výhledem do zeleně. Možnost uzvařeného dvora pro obyvatele domu. Provize RK činí jenoměsíční nájemné a je splatné při podpisu rezervační smlouvy. Doporučujeme prohlídku!

sponzorované odkazy


upravit inzerát

« Pronájem zděnného bytu 3+kk v hradci králové nerudova ulice
Prodám byt 1+1, os.vl., s balkonem v ostravě-porubě »

Inzerce zdarma
Web Bazik.cz nabízí přehled inzerátů, které zdarma zadávají uživatelé našeho online bazaru. Inzerce je rozdělena do mnoha kategorií, bazar také umožňuje jednoduché vyhledávání inzerátů. Vložení inzerce je snadné - není nutná registrace. I pozdější smazání inzerátu není nic těžkého (provádí se odkazem "upravit inzerát" v detailu inzerce).