Bazík.cz | inzertní portál pro soukromou inzerci zdarma, bazar pro všechny


Prodej prostorného bytu s balkonem 3+1 gebauerova ulice v hr


Vložil(a) Daniela Sádecká
Datum zveřejnění 4.5.2010 16:19
Kontaktní telefon +420 737 600500
Kontaktní e-mail retail.admin@seznam.cz
Kategorie Byty na prodej
Okres Hradec Králové

Cena 2 080 000,00 Kč

Text inzerátu

Prodej bytu 3+1 v osmém patře ze třinácti panelového domu s výtahem a balkonem o celkové výměře 74 m2. Elektroinstalace 230V, plyn, topení ústřední dálkové, internet v domě.



Dispozice: Vstupní chodba se skříní, naproti přes chodbu se nachází ložnice, v chodbě koupelna s vanou a oddělené WC, dětský pokoj s balkonem, velký obývací pokoj a kuchyně s kuchyňskou linkou. Podlahy: lino a koberce, okna jsou nová plastová se žaluziemi. V místě je veškerá občanská vybavenost, blízko do centra města, parkovaní neplacené přímo u domu. Byt se prodává nevybaven a je volný ihned. K bytu naléží sklep a společné prostory (kolárna).V ceně je již zahrnuta provize RK. Krásné a klidné bydlení s výhledem na celé město i na Krkonoše. Doporučujeme prohlídku!!

sponzorované odkazy


upravit inzerát

« Pronájem pěkného prostorného bytu 3+1 gebauerova ulice v hra
Byt »

Inzerce zdarma
Web Bazik.cz nabízí přehled inzerátů, které zdarma zadávají uživatelé našeho online bazaru. Inzerce je rozdělena do mnoha kategorií, bazar také umožňuje jednoduché vyhledávání inzerátů. Vložení inzerce je snadné - není nutná registrace. I pozdější smazání inzerátu není nic těžkého (provádí se odkazem "upravit inzerát" v detailu inzerce).