Bazík.cz | inzertní portál pro soukromou inzerci zdarma, bazar pro všechny


Pronájem kanceláře - praha 2 vinohrady, ulice na folimance,


Vložil(a) Mayerová Andrea
Datum zveřejnění 23.4.2010 16:55
Kontaktní telefon 739673394
Kontaktní e-mail retail.admin@seznam.cz
Kategorie Byty na prodej
Okres Praha 2

Cena 10 000,00 Kč

Text inzerátu

Nabízíme k pronájmu dvě místnosti 18 a 19 m2 s předsíňkou, samostatným WC a komorou, celkem 48 m2. Okna do ulice (parku) a do předzahrádky. Snížené přízemí dobře udržovaného cihlového obytného domu. Dům má novou fasádu a střechu.

Jedná se o klidné prostředí v blízkosti centra, na okraji parku Folimanka
park se zelení, sportovní hala, restaurace v dosahu 50m. Mříže na oknech, plastová okna, bezpečnostní dveře, vertikální žaluzie na oknech, dlažba a plovoucí podlaha, elektrická instalace 3x220V, 3x elektrické přímotopy s programovatelným spínáním, umyvadlo se skříňkou a s el. ohřívačem. Domácí telefon – el. vrátný,
telefonní linka, kabelová televize a Internet (UPC). Nájemné je 10.000,-Kč / měsíc + služby zálohově 500,-Kč/os./měs. Kauce ve výši 1 měsíčního nájmu. Provize pro RK činí jedno nájemné a je splatná při podpisu rezervační smlouvy.

sponzorované odkazy


upravit inzerát

« Byt v ov 3+1 ve smiřicích
Prodej bytů 2+kk v nově postavené rezidenci žižkov. »

Inzerce zdarma
Web Bazik.cz nabízí přehled inzerátů, které zdarma zadávají uživatelé našeho online bazaru. Inzerce je rozdělena do mnoha kategorií, bazar také umožňuje jednoduché vyhledávání inzerátů. Vložení inzerce je snadné - není nutná registrace. I pozdější smazání inzerátu není nic těžkého (provádí se odkazem "upravit inzerát" v detailu inzerce).