Bazík.cz | inzertní portál pro soukromou inzerci zdarma, bazar pro všechny


Pronájem hezkého bytu 3+kk/l v praze 5


Vložil(a) Hronová Monika
Datum zveřejnění 23.4.2010 16:33
Kontaktní telefon 420776344963
Kontaktní e-mail retail.admin@seznam.cz
Kategorie Byty na prodej
Okres Praha 5

Cena 11 000,00 Kč

Text inzerátu

Nabízíme k pronájmu částečně zařízený velice hezký byt 3+1/L 80 m2 v Praze 5 v panelovém domě.
Byt má 2 samostatné neprůchozí pokoje, dále obývací pokoj propojený s kuchyní.Koupelna je s vanou, WC je zvlášť. V bytě je dále prostorná šatna, případně ji lze využít jako komoru.K bytu náleží lodžie. Byt je po rekonstrukci a z větší části vybaven. Vybaven je : pračka, lednička, el. sporák, mikrovlnka, TV, TV stolek, jídelní stůl a židle, sedací souprava,ventilátor. V bytě jsou plovoucí podlahy, na chodbě a lodžii dlažba. K bytu náleží i prostorný sklep.Nízké poplatky 2500,- Kč, ihned volný.

Orientace ložnic je na Východ,kuchyň + obývací pokoj na JZ. Byt je velmi hezký, slunečný a nenáročný na vytápění. V domě po rekonstrukci je nový nehlučný výtah. Spojení na MHD : 6 min. pěšky na metro Nové Butovice, 2 min. bus, vč. zastávky nočního autobusu. Byt se nachází v těsné blízkosti přírodní rezervace Prokopské údolí. Veškerá občanská vybavenost v místě. Minimální doba pronájmu je 1 rok, možno však i dlouhodobě.
Dispozice bytu : předsíň + chodba, vpravo 2 neprůchozí pokoje, vlevo obývací pokoj a kuchyň, vstup na balkón z obývacího pokoje. Samostatná zděná koupelna s vanou a pračkou, samostatné WC, šatna.

sponzorované odkazy


upravit inzerát

« Pronájem bytu 1+kk v blízkosti centra prahy
Prodej slunného bytu 2 +kk v praze »

Inzerce zdarma
Web Bazik.cz nabízí přehled inzerátů, které zdarma zadávají uživatelé našeho online bazaru. Inzerce je rozdělena do mnoha kategorií, bazar také umožňuje jednoduché vyhledávání inzerátů. Vložení inzerce je snadné - není nutná registrace. I pozdější smazání inzerátu není nic těžkého (provádí se odkazem "upravit inzerát" v detailu inzerce).