Bazík.cz | inzertní portál pro soukromou inzerci zdarma, bazar pro všechny


Pronájem bytu 3+1 v hradci králové u biřičky


Vložil(a) Mayerová Andrea
Datum zveřejnění 23.4.2010 16:19
Kontaktní telefon 739673394
Kontaktní e-mail retail.admin@seznam.cz
Kategorie Byty na prodej
Okres Hradec Králové

Cena 10 400,00 Kč

Text inzerátu

Nabízíme pronájem bytu 3+1 v 1. patře cihlového domu o výměře 85 m2. Součástí je sklep a lodžie. Byt se nachází nedaleko Biřičky. Jedná se o klidné bydlení v blízkosti lesa. Vchod má zvýšené přízemí a první patro, na každém patře jsou 2 byty, tj. ve vchodě celkem 4 byty. Veškerá občanská vybavenost je v okolí (škola, školka, obchody, lékárna, MHD).

Dispozice:
Vstupní chodba, samostatné wc a koupelna. Nová kuchyň s plynovým sporákem. 3 obývací pokoje (resp. 2 ložnice a obývák). Pokoje nejsou průchozí. V bytě jsou nová dřevěná okna. Topení: vlastní plynový kotel - kombinovaný (vytápí a ohřívá teplou vodu). Elektro – 230 V. Byt je volný ihned. Nájemné činí 10 400 Kč za měsíc včetně poplatků. Majitel požaduje kauci ve výši jednoho měsíčního nájmu. Provize pro RK je rovněž ve výši jednoho nájmu.

sponzorované odkazy


upravit inzerát

« Pronájem bytu 2kk v novostavbě na praze 10 - záběhlice
Pronájem bytu 2kk v novostavbě ul.cihlářova - kamýk »

Inzerce zdarma
Web Bazik.cz nabízí přehled inzerátů, které zdarma zadávají uživatelé našeho online bazaru. Inzerce je rozdělena do mnoha kategorií, bazar také umožňuje jednoduché vyhledávání inzerátů. Vložení inzerce je snadné - není nutná registrace. I pozdější smazání inzerátu není nic těžkého (provádí se odkazem "upravit inzerát" v detailu inzerce).