Bazík.cz | inzertní portál pro soukromou inzerci zdarma, bazar pro všechny


Pronájem bytu 2kk v novostavbě ul.cihlářova - kamýk


Vložil(a) Bartoš Marek
Datum zveřejnění 23.4.2010 16:03
Kontaktní telefon +420608454599
Kontaktní e-mail retail.admin@seznam.cz
Kategorie Byty na prodej
Okres Praha 1

Cena 15 000,00 Kč

Text inzerátu

Nabízíme k pronájmu prostorný byt 2+kk o celkové výměře 60 m2 v ulici Cihlářova na Praze 12 - Kamýk. Byt se nachází ve 4. patře z celkových 4 cihlového domu. Elektroinstalace 230V, internet.

Popis bytu: 2+kk, prostorný balkon se vstupem z obouch místností, garážové stání. Byt je částečně vybaven. Kuchyňská linka (lednice, sklokeramická deska, elektrická trouba a myčka nádobí). Podlahy dlažba a plovoucí podlahy. Topení ústřední dálkové. Byt se nachází v novostavbě z roku 2008 v blízkosti Kamýckého lesoparku. V blízkosti bytu se nachází veškerá občanská vybavenost. Majitel požaduje nájemné ve výši 15 000 Kč. V této ceně jsou zahrnuty poplatky. Provize RK činí jedno měsíční nájemné a je splatná při podpisu rezervační smlouvy. Byt je volný ihned. Doporučujeme !

sponzorované odkazy


upravit inzerát

« Pronájem bytu 3+1 v hradci králové u biřičky
Pronájem nebytových prostor v historickém centru hradce král »

Inzerce zdarma
Web Bazik.cz nabízí přehled inzerátů, které zdarma zadávají uživatelé našeho online bazaru. Inzerce je rozdělena do mnoha kategorií, bazar také umožňuje jednoduché vyhledávání inzerátů. Vložení inzerce je snadné - není nutná registrace. I pozdější smazání inzerátu není nic těžkého (provádí se odkazem "upravit inzerát" v detailu inzerce).