Bazík.cz | inzertní portál pro soukromou inzerci zdarma, bazar pro všechny


Pronájem nebytových prostor v historickém centru hradce král


Vložil(a) Chour Martin
Datum zveřejnění 23.4.2010 16:00
Kontaktní telefon 737447444
Kontaktní e-mail retail.admin@seznam.cz
Kategorie Byty na prodej
Okres Hradec Králové

Cena 25 000,00 Kč

Text inzerátu


Nabízíme k pronájmu nebytový prostor v přízemí domu na Eliščině nábřeží v Hradci Králové o celkové výměře 105 m2 který sloužil jako bar. Elektroinstalace 220/380V, ústřední topení na vlastní plynový kotel.

Dispozice prostor : vstup z ulice po schodech, velká místnost s barem, sociálnín zařízení, včetně uklidové komory, WC pro personál a WC pro invalidy. Dále tři místnosti. Okna dřevěná a jeklová, podlaha dlažba. Nebytový prostor lze využít na kavárnu, obchod a další aktivity. Ne bar s hernou nebo pivnici. Majitel požaduje měsíční kauci. Uvedená cena je bez energií, které si nájemce přihlásí sám u příslušných správců sítí. Provize RK je jednoměsíční nájemné. Doporučujeme!

sponzorované odkazy


upravit inzerát

« Pronájem bytu 2kk v novostavbě ul.cihlářova - kamýk
Pronájem nového bytu 2 + kk – praha, palác flora »

Inzerce zdarma
Web Bazik.cz nabízí přehled inzerátů, které zdarma zadávají uživatelé našeho online bazaru. Inzerce je rozdělena do mnoha kategorií, bazar také umožňuje jednoduché vyhledávání inzerátů. Vložení inzerce je snadné - není nutná registrace. I pozdější smazání inzerátu není nic těžkého (provádí se odkazem "upravit inzerát" v detailu inzerce).