Bazík.cz | inzertní portál pro soukromou inzerci zdarma, bazar pro všechny


Prodej bytu 4+1


Vložil(a) Martin Novák
Datum zveřejnění 13.12.2011 10:41
Kontaktní telefon 734551303
Kontaktní e-mail retail.admin@seznam.cz
Kategorie Byty na prodej
Okres Hradec Králové

Cena 5 499 375

Text inzerátu


Prodáváme nově zrekonstruovaný byt v přízemí třípatrové residence 4+1 o celkové výměře 155 m2.Byt se nachází 10 km od Hradce Králové s výhledem na klidnou ulici.Tento byt disponuje 3 ložnicemi,3 koupelnami,velkou obytnou halou a terasou.K bytu jsou 2 parkovací místa a podíl na pozemku.

POZOR ! ! ! Vánoční akce! ! ! Prodaný byt do vánoc s bonusem kompletního vybavení. Designová kuchyň se spotřebiči SIEMENS, velký jídelní stůl s židlemi, barové židle, vestavné skříně, postele, osvětlení, sedačka, stolek, TV stěna s televizí 50" - stačí se pouze nastěhovat do úplně nového a kompletně zařízeného bytu dle Vašich požadavků. Jedná se o mimořádnou akci pouze do vánoc.

sponzorované odkazy


upravit inzerát

« Prodej bytu 2+1
Prodej bytu 3+1 »

Inzerce zdarma
Web Bazik.cz nabízí přehled inzerátů, které zdarma zadávají uživatelé našeho online bazaru. Inzerce je rozdělena do mnoha kategorií, bazar také umožňuje jednoduché vyhledávání inzerátů. Vložení inzerce je snadné - není nutná registrace. I pozdější smazání inzerátu není nic těžkého (provádí se odkazem "upravit inzerát" v detailu inzerce).