Bazík.cz | inzertní portál pro soukromou inzerci zdarma, bazar pro všechny


Dekorace s osvětlením k televizi gm-825


Vložil(a) Petr Malý
Datum zveřejnění 28.4.2014 11:56
Kontaktní telefon 602325933
Kontaktní e-mail pemacas@centrum.cz
Kategorie Bytové doplňky
Okres Česká Lípa

Cena 945,00 Kč

Text inzerátu

Mlhová zvlhčovací fontána umístěná na akrylátovém šestihranu (dia 180mm).Výška šestihranu se soklem 68cm. Akrylátové těleso je naplněno vodou, jíž probublává vzduch z kompresorku, který je umístěn v soklu tělesa. Vznášející se bubliny vzduchu unášejí dekorativní plastové rybky. Celý válec je prosvěcován barevným světlem jehož zdroj je umístěn rovněž v soklu tělesa. Na vrchních hranách šestihranu je umístěna světle žlutá (modrá, tmavě růžová, bílá -dle výběru) skleněná mísa s mlžným generátorem, který vytváří z vody studenou mlhu. Mlha je ionizována záporně, čímž na sebe váže prachové částice, cigaretový kouř a pyly z ovzduší, což ocení alergici a astmatici. Rovněž stahuje cigaretový kouř i zápach, zejména přidáním několika kapek aromaesence.
Mlha je prosvěcována barevnými LED diodami, které pro zvýšení efektu barevně prosvěcují mlhu.
Kromě dekorace jsou tyto mlhové fontány nejvhodnějším prvkem pro aplikaci přírodních léčivých esencí, které lze využít jako podporu léčby při různých potížích. Princip spočívá v atomizaci vody s několika kapkami přírodní léčivé esence ultrazvukem. Esence nejsou sice rozpustné ve vodě, ale frekvence kmitů ultrazvuku způsobí jejich uvolňování do ovzduší, kde působí antibakteriálně. Rovněž přidáním několika kapek přírodní esence docílíte provonění místnosti. Výhodou je,že nevdechujete karciogení látky jako v aromalampách vznikající spalováním aroma olejů .
Příklad použití některých esencí:
Šalvěj Levandulolistá - vysoký krevní tlak, nervové vyčerpání, afrodiziakum.
Borovice - dýchací cesty, bronchitida, ucpané dutiny, rýma, chrapot, pohlcuje cigaretový kouř.
Eukalyptus - kašel, nachlazení , zánět nosních dutin, rýma, migréna, snižuje hladinu cukru.
Citron - obranyschopnost organismu, nervový stimulant, antiseptikum
Příkon: 18W
Výška: 80cm
Průměr mísy: 38cm
Barva mísy dle výběru: modrá, tmavě růžová, bílá
Nové, záruka, servis

sponzorované odkazy


upravit inzerát

« Frepro-greli.cz - vůně, osvěžovače a aromatická sítka
Dekorace s osvětlením k televizi gm-825 »

Inzerce zdarma
Web Bazik.cz nabízí přehled inzerátů, které zdarma zadávají uživatelé našeho online bazaru. Inzerce je rozdělena do mnoha kategorií, bazar také umožňuje jednoduché vyhledávání inzerátů. Vložení inzerce je snadné - není nutná registrace. I pozdější smazání inzerátu není nic těžkého (provádí se odkazem "upravit inzerát" v detailu inzerce).