Bazík.cz | inzertní portál pro soukromou inzerci zdarma, bazar pro všechny


Autosedačka romer king plus 9-18 kg + držák nápojů


Vložil(a) Veronika
Datum zveřejnění 10.1.2012 21:03
Kontaktní telefon 723662015
Kontaktní e-mail veronika.l@atlas.cz
Kategorie Autosedačky
Okres České Budějovice

Cena 2990,-

Text inzerátu

Autosedačka ROMER KING PLUS od 9 – 18 kg + držák nápojů ZDARMA

Prodám v perfektním stavu kvalitní autosedačku Romer King Plus - barva černá, po jednom dítěti,nebouraná,z nekuřáckého auta. Jedna z nejbezpečnějších autosedaček na trhu, vlastní veškeré potřebné atesty! Jako nová.
Záruka do 06/2012
+ držák nápojů v hodnotě 290,- Kč ZDARMA !!!
Sedačka KING plus je vybavena unikátním systémem napínání bezpečnostních pásů (naklonit-připoutat-hotovo) a nakláněním sedací části směrem dopředu pro usnadnění instalace.
Má vylepšenou ochranu proti bočnímu nárazu díky hlubokým, měkce polstrovaným bočnicím a celkové naklápění, které lze nastavovat, aniž byste museli dítě vyrušovat ze spánku.
Přední nastavitelná hlavová opěrka a systém pásů lze snadno posunout nahoru, až vaše dítě vyroste- je vyloučeno jakékoli pochybení při opětovném navlékání pásů.


* Váhová kategorie 9-18 kg
* Splňuje normu -ECE R 44/04
* Isofix -NE
* Dopínání autopásu Ano
* řady Romer TrendLine

sponzorované odkazy


upravit inzerát

« Stabilní výdělek
Autosdačka cam 0-13kg »

Inzerce zdarma
Web Bazik.cz nabízí přehled inzerátů, které zdarma zadávají uživatelé našeho online bazaru. Inzerce je rozdělena do mnoha kategorií, bazar také umožňuje jednoduché vyhledávání inzerátů. Vložení inzerce je snadné - není nutná registrace. I pozdější smazání inzerátu není nic těžkého (provádí se odkazem "upravit inzerát" v detailu inzerce).